WhatsApp – primiți mesajele altora?

WhatsApp este una dintre cele mai mari platforme de mesaje din lume. Mereu sa bucurat de siguranta si siguranta. Cu toate acestea, un incident recent care sa întâmplat cu expertul tehnic senior Amazon, Abby Fuller, a lăsat mulți oameni să se întrebe dacă securitatea lor este la fel de bună pe cât pretind ei.

Mesaje necunoscute

Când Abby Fuller sa logat în WhatsApp cu un nou număr de telefon mobil în această lună, a fost șocată să vadă mesaje de la cineva pe care nu știa că o așteaptă.

Confuzată cu privire la ceea ce văzuse, Abby a apelat la social media pentru a încerca să obțină explicații. Cu toate acestea, a descoperit că alți utilizatori au experiențe similare.

Numărul tău de mobil ar putea sa nu fie nou

Deși doamna Fuller utilizează o nouă cartelă SIM cu un nou număr de telefon mobil. Nu garantează faptul că numărul nu a fost folosit anterior.

Dacă cineva își oprește numărul, cum ar fi atunci când se încheie un contract, atunci se întoarce înapoi în retea. Regulile FCC indică faptul că aceste numere pot fi reutilizate după 90 de zile.

WhatsApp știe că există aceste probleme

Achizitionat de Facebook in 2014, WhatsApp are multe garantii pentru a preveni acest lucru. Acesta a inclus criptarea end-to-end introdusă în 2016.

Serviciul a făcut întotdeauna să știe că nici un mesaj nu este păstrat pe serverele sale odată ce acestea sunt livrate. Cu toate acestea, pot exista mesaje rămase în urmă, în cazul în care utilizatorii nu reușesc să migreze contul lor WhatsApp la noul lor număr.

Chiar dacă utilizatorul nu reușește să își migreze contul, un sistem WhatsApp failsafe este proiectat să monitorizeze acest lucru. După 30 de zile de inactivitate, sistemul va elimina toate datele vechi dacă cineva încearcă să utilizeze din nou acest număr mobil.

O explicație posibila

O teorie încearcă să explice aceste mesaje misterioase. Este posibil ca aceste mesaje să fie trimise după mutarea contului. WhatsApp caută persoanele dvs. de contact pentru alți utilizatori WhatsApp, iar orice număr de telefon mobil de acolo ar putea fi legat de un cont vechi.

Compania recomandă ca persoanele să ștergă din telefoanele lor numere vechi mobile. Acest lucru le va împiedica să apară dacă numerele sunt apoi reutilizate.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.