WhatsApp intenționează să introducă „Mesaje dispărute” în curând

Cu toate că toată lumea poate fi familiarizată cu funcția de criptare end-to-end din WhatsApp, acum se intensifică lansarea unui alt instrument. Potrivit informațiilor, WhatsApp lucrează la „Mesaje dispărute” – o caracteristică care va permite utilizatorilor să creeze mesaje care se vor autodistruge.

Funcția „Disappearing Messages” WhatsApp

Conform rapoartelor recente, WhatsApp lucrează aparent la o caracteristică care ar putea face o încredere mai mare în rândul utilizatorilor. Mai exact, vor lansa în curând o opțiune care va permite utilizatorilor să partajeze mesaje de autodistrugere. După cum a raportat mai întâi Wabetainfo.com, WhatsApp dezvoltă o opțiune dedicată „Disappearing Messages”. Această setare va permite utilizatorilor WhatsApp să creeze mesaje care vor fi șterse automat după un anumit timp. Conform capturilor de ecran împărtășite de Wabetainfo, WhatsApp testează inițial această caracteristică pentru chaturile de grup. Utilizatorii pot găsi această opțiune în Setările grupului.

Sursa:Wabetainfo

Apăsarea pe „Disappearing Messages” va permite utilizatorilor să stabilească timpul pentru distrugerea mesajului. Ei pot alege oricare dintre cele două opțiuni date; 5 secunde și 1 oră.

Sursa:Wabetainfo
Sursa:Wabetainfo

Așteptați cu răbdare ETA

Deocamdată, noua caracteristică este disponibilă în prezent cu WhatsApp 2.19.275 beta build. Cu toate acestea, este posibil ca mulți utilizatori beta să nu vadă încă această opțiune. După cum a elaborat Wabetainfo,

WhatsApp lucrează la funcția din această actualizare pentru a vă asigura cea mai bună experiență fără bug, înainte de lansare pentru toată lumea. Din acest motiv, nu există nicio problemă dacă ați actualizat versiunea beta WhatsApp și dacă nu vă este vizibil, având în vedere că este în curs de dezvoltare.

În plus, rămâne neclar când WhatsApp va lansa oficial această caracteristică pentru utilizatori. În prezent, nu există ETA disponibilă. Wabeta se asigură că WhatsApp lucrează rapid la acest instrument. Deși caracteristica creării de mesaje de autodistrugere este atrăgătoare, WhatsApp nu este un pionier pentru asta. Aplicațiile Telegram și Facebook Messenger oferă deja această caracteristică sub opțiunea respectivă „Chat secret”. Întrucât, Gmail a introdus și opțiunea de a crea e-mailuri  cu functia de autodistrugere, anul trecut.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.