Verificați cu ușurință dacă PC-ul sau laptopul dvs. este pregătit pentru cele mai recente jocuri

Mulți oameni încă mai aleg să joace jocuri importante în PC-urile lor, deoarece PC-ul este un dispozitiv mai versatil. Dacă dețineți o platformă PC high end, atunci puteți fi sigur că dispozitivul dvs. poate rula aproape toate titlurile majore, dar dacă sunteți unul din numărul mare de oameni care sunt confuzi în cazul în care laptop-ul lor poate rula cele mai recente jocuri, acest articol vă va ajuta să vă dați seama ușor.

Cea mai obișnuită metodă de a verifica dacă dispozitivul dvs. poate rula un joc este să citească cerințele de sistem și să sapă prin listele de spec. Pentru a încerca să dau seama dacă aveți o placă video grafică sau un procesor adecvat, obțineți niște sfaturi rapide automatizate de la lung – site-ul web de derulare Can You Run It..

Can You Run It este alimentat de System Requirements Lab, scanează computerul și vă permite să știți dacă aparatul dvs. este capabil să ruleze titlurile dvs. preferate, cum ar fi Battlefield 4.

Cum se face

Începeți prin a vă îndrepta spre site-ul Can you Run It și pentru căutarea jocului pe care doriți să îl jucați din lista verticală. Faceți clic pe butonul care spune că puteți rula. Va apărea o fereastră pop-up cu trei opțiuni: detectați setările PC-ului cu o aplicație web, utilizați o aplicație desktop sau citiți-vă doar cerințele pentru joc.

Deoarece opțiunea trei nu este ceea ce vrem, elimină-o din listă. Între prima și a doua, vă sugerez să mergeți pentru a doua, deoarece prima necesită Java, dar această opțiune este destul de bine pentru mine.

Voi explica a doua opțiune acum. Mai întâi, faceți clic pe butonul Start pentru a descărca automat un fișier MSI pe desktop. Doar faceți dublu clic pe el și urmați instrucțiunile pentru a instala aplicația, numită Detectarea cerințelor de laborator.

Odată ce aplicația a fost instalată și o lansați pentru prima dată, în câteva minute ar trebui să fiți redirecționat automat la o pagină web Can You Run It, completând recomandările site-ului pentru jocul dorit.

După ce ați instalat programul de desktop Can You Run It, puteți să vă întoarceți la site în viitor pentru a verifica automat dacă un anumit joc va funcționa pe PC – nu mai sunt necesare alte descărcări.

Site-ul web poate să nu fie foarte precis, dar face treaba bine.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.