Utilizatorii sunt exploatați de Facebook, spune Sean Parker

Parker, în vârstă de 38 de ani, acum institut și președinte al Institutului Parker pentru Imunoterapia de Cancer, a vorbit recent la un eveniment Axios din cadrul Centrului Național de Constituție din Philadelphia, despre stimularea inovării în domeniul cancerului. În camera verde, Parker a afirmat că a devenit „ceva de un obiect dureros” pe social media.

În momentul în care a părăsit scena, a spus cu zâmbet că Mark Zuckerberg își va bloca contul după ce a citit acest lucru:

„Când Facebook avansează, am avut aceste personalități care ar veni la mine și ar spune:” Nu sunt pe social media „Și aș spune:” OK. Știi, vei fi. Și apoi vor spune: „Nu, nu, nu. Consider interacțiunile mele în viața reală. Apreciez minutul. Mă apreciez prezența. Eu îmi dau seama de afecțiune. „Și aș spune, …” Te vom obține în cele din urmă. ”

„Nu știu dacă mi-am asumat cu adevărat consecințele a ceea ce vorbesc, din cauza rezultatelor neintenționate ale unei rețele atunci când aceasta crește la un miliard sau 2 miliarde de oameni și vă schimbă complet relația cu societatea, intervine cu productivitate în moduri ciudate. Dumnezeu știe doar ce face cu creierul copilului nostru.

„Metoda gandului care a inceput sa construiasca aceste aplicatii, Facebook este primul dintre ele. a fost vorba despre: „Cum absorbi cât mai mult timp și o atenție deosebită posibil?”

„Și asta sugerează că trebuie să vă dăruim o mică lovitură de dopamină, din când în când, pentru că cineva a plăcut sau a menționat pe o fotografie sau un post sau orice altceva. Și asta vă va oferi să oferiți mai mult conținut, iar asta vă va face mai multe plăceri și comentarii. ”

„Este o buclă de feedback privind validarea socială, tocmai acel lucru pe care un hacker, cum ar fi personal, îl va întâmpina pentru că utilizați o vulnerabilitate în psihologia umană”.

„Inventatorii, autorii sunt eu, sunt Mark Zuckerberg, este Kevin Systrom pe Instagram, toate aceste personalități s-au înțeles în mod conștient. Și am făcut-o oricum.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.