Microsoft a rezolvat problemele de partajare de la distanta ale Windows 7

Încă o dată, Microsoft a trebuit să elibereze „remedierile” pentru a „remedia” problemele după lansarea planificată a „reparațiilor”. În urma actualizării patch-urilor de marți, utilizatorii Microsoft au început să primească note „nu autentice” pentru dispozitivele legale Windows. În plus, aceștia au întâmpinat și probleme legate de partajarea rețelelor. După ce a fost informat despre aceste probleme, Microsoft recomandă să aibă bug-uri fixe Windows 7.

Microsoft Windows 7 „Not Genuine” Probleme după actualizări

După instalarea actualizărilor din luna ianuarie a patch-ului ianuarie, utilizatorii Microsoft au primit notificări „nu autentice” privind versiunea Windows 7 instalată pe dispozitivele lor. Pe lângă aceste alerte, au avut de asemenea probleme cu partajarea de la distanță, deoarece funcția a încetat să funcționeze după actualizări. În timp ce majoritatea utilizatorilor au crezut că aceasta este o consecință a Patch marți, Microsoft a dezvăluit că a apărut dintr-un alt motiv.

Potrivit Microsoft, problemele au apărut din cauza unei actualizări (KB 971033) activării și validării Microsoft. În ceea ce privește această actualizare, Microsoft a explicat,

Această actualizare pentru tehnologiile de activare Windows ajută la detectarea erorilor de validare și a exploatărilor de activare. Această actualizare detectează, de asemenea, orice încercări de manipulare a unor importante fișiere de sistem Windows 7.

Deoarece actualizarea a avut loc la 9 ianuarie 2019, la o zi după lansarea Patch Marți, utilizatorii au considerat-o din neatenție că este un rezultat al Patch Tuesday. În timp ce Microsoft explică faptul că cele două evenimente nu sunt legate.

Explicând problema, Microsoft a precizat în comunicarea sa,

O actualizare recentă a Activării și validării Microsoft a provocat neintenționat o eroare „nu originală” pe clienții Windows 7 cu licență de volum care au instalat KB 971033.

Ca soluție, Microsoft recomandă cu insistență dezinstalarea acestei actualizări. De asemenea, recomandă același lucru utilizatorilor întreprinderi și tuturor utilizatorilor care au „dispozitive bazate pe licență pentru Windows 7” care nu au fost încă martorii acestei notificări.

Microsoft, de asemenea a rezolvat problema de partajare la distanță de la distanță

În afară de problema discutată mai sus, cealaltă problemă care a afectat utilizatorii a avut loc cu caracteristica de partajare de la distanță. Administratorii nu au putut accesa acțiunile din rețea. Pentru a rezolva această problemă, Microsoft a lansat o remediere.

După cum se precizează în avizul său consultativ,

Această actualizare rezolvă problema în care utilizatorii locali care fac parte din grupul local „Administrators” ar putea să nu poată accesa de la distanță acțiunile pe mașinile Windows 7 SP1 și Windows Server 2008 R2 după instalarea actualizărilor de securitate din 8 ianuarie 2019.

Utilizatorii care se confruntă cu probleme cu partajarea de la distanță au fost sfătuiți să se asigure că instalează această actualizare pentru a elimina defecțiunea.

 

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.