Încărcați telefonul de la foc !!!

Încărcarea telefonului în casa dvs. ar putea fi o sarcină foarte ușoară, dar ce se întâmplă dacă vă veți pierde în Junglă și acumulatorul telefonului dvs. va fi pe cale să moară? Pentru această problemă, am un Hack pentru viață pentru tine. Astăzi vom învăța, Cum să încărcați telefonul mobil cu foc!

Poate arata ca o sarcina dificila sau costisitoare, dar NU. Puteți face acest lucru în cel mai scurt timp, pentru un cost mic. Tot ce ai nevoie sunt lucrurile care sunt menționate mai jos:

Acest lucru este tot ce aveți nevoie și puteți obține aceste lucruri cu ușurință oriunde, la un cost redus. Acum urmați ghidul pas cu pas prezentat mai jos și încărcați telefonul cu foc.

Pasul 1) Aveți nevoie de un container metalic mare. Goliți-l și îndepărtați toate autocolantele și capacele de pe ea.

 

Pasul 2) Acum avem nevoie de un loc în interiorul containerului, unde putem porni focul și încărcăm telefonul. Deci, vom tăia un dreptunghi mare pe o parte a recipientului. Mai târziu, ne vom pune bastoanele în acest gol.

 

Pasul 3) Acum, vom pregăti 4 găuri pe containerul nostru. Asigurați-vă că două dintre găuri sunt paralele una cu cealaltă, astfel încât sârmă din aluminiu în formă de U poate trece prin ea. (Pas opțional)

 

Pasul 4) Faceți încă o gaură în apropierea fundului recipientului. Această gaură va aduce căldura și fumul

Pasul 5) Acum, luați încărcătorul telefonului mobil și deconectați capătul USB și acum vom folosi firele negre și roșii (Acestea sunt firele care trec la tensiune în telefon).

 

Pasul 6) Luați capătul roșu și cel negru al firului și atrageți-i la terminalul pozitiv și negativ al Generatorului Peltier de la Thermal Electric.

 

Generatorul de pellete electrice termice va trece tensiunea la cablu numai atunci când este atașat strâns cu containerul.

Pasul 7) Acum vom folosi clema de furtun mare pentru a atasa generatorul cu rezervorul bine (Puteti de asemenea folosi sarma de aluminiu deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa strangeti generatorul cu containerul).

 

 

INCARCATORUL CU FOC este gata și acum vă puteți încărca telefonul mobil cu Foc oriunde! Scoate-o și dă-i un test. Porniți focul în interiorul recipientului și puneți ceva pentru gătit pe firele în formă de U și după câteva secunde, telefonul dvs. va începe să se încarce.

Utilizați-l în timpul campingului și impresionați prietenii și alții cu ușurință. 😉

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.