Hackerii descoperă vulnerabilitățile Facebook

Rusia și Brazilia ataca Facebook, iar rețeaua socială îi plătește pentru a face acest lucru.

Facebook a plătit 1,5 milioane de dolari pentru cercetătorii de securitate din întreaga lume în cursul anului trecut, ca parte a programului Bug Bounty, iar cele două piețe emergente au fost responsabile pentru raportarea unor amenințări critice, potrivit unui raport publicat săptămâna aceasta de Facebook.

Compania recompensează dezvăluirile despre vulnerabilități și apoi folosește informațiile pentru a fortifica cea mai mare rețea socială din lume împotriva hackerilor.

Rușii au trimis 38 de bug-uri pe care Facebook le plătea în medie 3961 USD pentru fiecare, în valoare totală de 150.518 USD. Brazilii au găsit 53 de bug-uri, în valoare de US $ 3792 în medie. Preluarea totală a Braziliei a fost de 200.976 USD.

Cercetătorii din India au contribuit cu cel mai mare număr de bug-uri, la 136, dar au câștigat în medie doar 1353 USD pentru fiecare dintre ei, în valoare totală de 184.008 USD. Cei din SUA au câștigat în medie câte 2272 USD pentru fiecare 92 de bug-uri, în valoare totală de 209.024 USD.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.