Google Chrome va bloca „Reclamele abuzive” în viitor

Google a făcut un nou pas pentru a dezinstala mediul de navigare pentru utilizatori. Se pare că gigantul tehnic intenționează acum să regularizeze reclamele pentru încărcare optimă. În consecință, în zilele următoare, Google Chrome va bloca anunțurile grele pentru navigarea fără probleme.

Chrome va bloca anunțurile grele

Așa cum reiese din angajamentul Chrome, Google a făcut planuri de a bloca anunțurile grele de la încărcare. Se presupune că va elimina acele anunțuri care consumă mai multe resurse. Acest lucru, la rândul său, va facilita utilizatorilor o experiență de navigare netedă.

În primul rând prins de 9to5Google, raportul dezvăluie despre unele activități în curs de desfășurare pentru a obține o navigare rapidă și netedă.

După cum se menționează în Chrome, comis de John Delaney, Google lucrează la punerea în aplicare a „intervenției grele a anunțurilor”. Ideea este de a descărca cadrele de anunțuri pe care Google le identifică pentru un consum mai mare de resurse.

Acest lucru reutilizează UX interstițial silențios, care se încarcă în cadrul iframe.

 

Ca rezultat, browserul va afișa următoarele texte de eroare ca pagină de eroare atunci când elimină astfel de anunțuri.

 

În ceea ce privește valorile cutoff pentru consumul de resurse pentru a identifica acele „anunțuri grele”, Delaney a declarat,

Această intervenție descarcă anunțuri care se află în limita de utilizare a lățimii de bandă de 0,01%, 0,1% din utilizarea procesorului pe minut și 0,01% din timpul total al procesorului.

Cu toate acestea, aceste valori nu sunt definitive și s-ar putea schimba „deoarece sunt disponibile mai multe date”. Valorile actuale sunt de 4MB de rețea și 60 de secunde CPU de utilizare.

Modificarea abordării Google a anunțurilor

Pentru moment, nu sunt disponibile multe detalii cu privire la această decizie. Deci, este posibil ca utilizatorii să nu vadă această idee în implementare în curând. Cu toate acestea, s-ar putea să dureze doar câteva luni pentru ca Google să extindă această caracteristică, deoarece activitatea este deja în desfășurare.

Această mișcare indică pur și simplu schimbarea abordării de către Google către anunțuri. În trecut, Google a devenit infamat pentru politicile sale de publicitate. Dar, în ultima vreme, am asistat la unele schimbări în modul în care Google se ocupă de anunțuri. În zilele următoare, Google va lansa adblocker-ul încorporat pentru Chrome, despre care a anunțat deja mai devreme.

Cu toate acestea, având în vedere programele lor robuste AdSense și AdWords, rămâne încă neclar cu privire la măsura în care aceste măsuri vor fi eficiente pentru utilizatori.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.