Game of Thrones Sezonul 8 a fost furat de un utilizator Reddit

În august 2017, Internetul a fost inundat de scurgeri ale sezonului 7. HBO a fost lovit de un atac cibernetic în care s-au scurs aproximativ 1,5 TB de date de pe server.

Se pare că show-ul favorit al lumii nu va avea un loc de muncă ușor în sezonul următor, care va fi ultimul sezon al show-ului, deoarece scenariul presupus al sezonului 8 a fost publicat online.

Un utilizator Reddit a publicat scripturi de episoade diferite ale Jocului de Tronuri care conține o pagină a Episodului 3, două din Episodul 5 și o pagină a Episodului 6.

Autorii Game of Thrones încă nu au confirmat scurgerea scripturilor, dar, potrivit scenariilor scurte, Arya Stark (Maisie Williams), Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Brienne de Tarth (Gwendoline Christie), Sansa Stark Sophie Turner), Podrick Payne (Daniel Portman) și Hound (Rory McCann) vor încerca să fugă dintr-un grup de valuri folosind vagonul condus de Hound. Vagonul va fi prăbușit. Potrivit postului Reddit, au fost expuse două decese principale. Una dintre morți va fi de la Podrick.

Game of Thrones sezonul 8 este de așteptat să fie lansat în 2019.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.