Firefox pentru iOS oferă acum o navigare privată persistentă cu Firefox 15

Navigarea privată pe smartphone-uri a fost întotdeauna o problema. Este dificil să te întorci la sesiunea anterioară în cazul în care trebuie să închizi fereastra browserului din anumite motive. Cu toate acestea, Mozilla, aparent abordează această problemă cu cea mai recentă versiune de Firefox pentru iOS. Cu Firefox 15, utilizatorii iOS se pot bucura de persistența navigării private până când își închid manual sesiunile.

Firefox-ul nou pentru iOS permite navigarea privată continuă

Mozilla intenționează să faciliteze navigarea securizată a utilizatorilor iOS. Așa cum sa anunțat, cea mai recentă versiune de Firefox pentru iOS oferă utilizatorilor iPhone și iPad posibilitatea de a continua să navigheze în modul privat.

După cum este descris de Mozilla, Firefox 15 pentru iOS va permite utilizatorilor să rămână în modul de navigare privată.

Firefox pentru iOS își amintește acum când comutați modul de navigare privată, astfel încât toate filele noi deschise prin extensia de distribuire sau bara de clipboard se vor deschide în modul de navigare în care ați fost ultima dată.

Anterior, a fost dificil pentru utilizatori să se întoarcă la sesiunile lor private de navigare în cazul în care trebuiau să închidă fereastra browserului. Cu toate acestea, cu Firefox 15, utilizatorii pot continua să navigheze privat, cu excepția cazului în care părăsesc în mod activ browserul Firefox.

Este util update-ul?

Deși noua caracteristică a navigării private persistente pare să fie o încercare de a facilita utilizarea utilizatorilor. Acest lucru va salva inconvenientele de conectări repetate și crearea de noi sesiuni de navigare dacă un utilizator trebuie să părăsească Firefox din orice motiv.

Cu toate acestea, aceasta poate reprezenta, de asemenea, o amenințare la adresa confidențialității utilizatorului în cazul accesului accidental fizic la dispozitiv. Anterior, ieșirea din browser va închide toate sesiunile de navigare private. Dar acum, utilizatorii ar putea să trebuiască să-și amintească că părăsesc activ browserul pentru a închide navigarea privată. În caz contrar, oricine altcineva care are acces fizic la dispozitiv poate fi martor la sesiunile de navigare. De asemenea, utilizatorii pot necesita ceva timp pentru a se obișnui cu noua funcție.

În plus față de lansarea navigării personale persistente, Firefox 15 pentru iOS vine de asemenea cu setări îmbunătățite ale meniului și filelor. De asemenea, utilizatorii pot reordona tab-urile după cum este necesar.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.