Filelist.ro cel mai mare site privat Torrent confiscat de Autoritățile din România

Cel mai popular și mai mare site privat Torrent privat „Filelist.ro” confiscat de autoritățile din România

Domeniul are peste un milion de membri și are 10 milioane de vizite zilnice, operatorii acestei platforme  se află în prezent în ape calde, deoarece se confruntă cu investigații penale efectuate de Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Domeniul afișează în prezent conținutul de mai sus, care spune că Înalta Curte de Casație și Justiție a confiscat numele de domeniu în conformitate cu art.249 și este cercetat.

Care sunt prevederile art 249 cod de procedură penală?

Scutirea de la urmărirea penală are loc atunci când unul dintre cazurile prevăzute la
artă. 10 litere a) -e) apare și există un inculpat în cauză.
Prevederile art. 242-246 și 248 sunt, de asemenea, aplicate în mod corespunzător în scutire de
procedură.
În cazul celor prevăzute la art. 10 lit. b1) procurorul decide prin ordonanță.

Artă. 249 (1)
În cazul în care scutirea de la urmărirea penală a fost dispusă conform
art. 10 litera b 1), executarea mustrării sau a mustrării cu avertisment, prevăzută la art. 91 din Codul penal, executat de procuror, se face potrivit art. 487, care este aplicat în consecință. Executarea amenzii de sancțiune administrativă se face conform art. 442 și 443.

Se poate depune plângere împotriva ordonanței privind scutirea de cercetare penală conform art. 10 scrisoare b1) în termen de 5 zile de la notificarea prevăzută la art. 246. Executarea ordonanței prin care a fost sancționată amenda administrativă, punerea în aplicare se face după expirarea perioadei prevăzute la alineatul (3). și dacă o reclamație
a fost depusa și respinsa, după respingerea sa.

Tracker-ul privat este diferit de site-urile cu torrente publice, cum ar fi The Pirate Bay. Tracker-ul privat poate fi accesat doar de către membrii, care s-au abonat la serviciu, iar în schimb, obțin viteze de descărcare mai rapide și fiecare tip de conținut poate fi descărcat.

Administratorul torrentului privat a spus că două domenii Filelist.ro și Flo.org au fost mutate pe Filelist.io, care a fost înregistrat în aprilie 2020. Noul domeniu funcționează acum indicând că serverele Filelist.ro nu au fost confiscate.

Administratorii site-ului au lansat o declarați:

De la începutul acestui site au fost luate măsuri pentru protejarea utilizatorilor. În sensul că, chiar dacă printr-o metodă sau alta, autoritățile preiau serverul, există mai multe sisteme de protecție și criptare care împiedică accesul la baza de date și / sau alte fișiere.

Ne pasă foarte mult de securitatea și anonimatul utilizatorilor noștri. Oricum nu sunt stocate date personale pe server. Nu au fost aduse la cunoștință nicio afirmație și vom continua să luptăm pentru dreptul utilizatorilor noștri la libera exprimare și comunicare.

 

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.