Dispozitivele Pixel 2 XL se ard deja

S-a raportat o problema, dezvăluind o imagine a unui pixel 2 XL cu o imagine infioratoare în jurul barei de navigare. La scurt timp după aceea, au apărut numeroase alte rapoarte. Puteți vedea bara de navigare persistentă care apare mai jos pe dispozitivul nostru de două săptămâni.

Ca răspuns la reclamații, Google a trimis un comentariu care spune că investighează problema:

Capacul Pixel 2 XL a fost proiectat cu o tehnologie POLED excelentă, incluzând rezoluția QHD +, gamă largă de culori și un raport de contrast ridicat pentru culori și randari directe și frumoase. Am pus toate produsele noastre prin teste de calitate extinse înainte de lansare și în producția de fiecare unitate. Investigăm în mod activ acest raport.

Samsung este liderul recunoscut în panourile OLED smartphone, iar afisajele Samsung folosite pe Pixel 1, Pixel 1 XL și Pixel 2 au fost în mare parte fără probleme. Pixel 2 XL, cu toate acestea, utilizează un afișaj POLED, produs de LG, care sa dovedit a nu fi la standardul stabilit de Samsung. LG V30 utilizează un panou conex și are o mulțime de probleme legate de afișare.

Au urmat câteva săptămâni dure pentru divizia hardware a Google. În prelungirea problemelor de afișare cu Pixel 2 XL, Google Home Mini a expus aparent cu o suprafață de atingere superioară atât de defectă încât Google a trebuit să o dezactiveze definitiv.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.