Cum se rulează Android într-un PC

Android este cel mai utilizat sistem de operare mobil în timp ce Windows este numărul unu în utilizarea sistemelor de operare PC. Cât de interesant ar fi dacă putem rula ambele pe un singur dispozitiv. Pun pariu că ați vrut să faceți acest lucru la un moment dat atunci când utilizați PC-ul. În acest articol furnizăm informațiile necesare pentru a rula toate aplicațiile Android în Windows PC.

Eventual BlueStacks este în prezent cel mai bun mod de a rula aplicații Android pe Windows. Nu înlocuiește întregul sistem de operare. În schimb, rulează aplicații Android într-o fereastră pe desktop-ul Windows. Acest lucru vă permite să utilizați aplicații Android la fel ca orice alt program. BlueStacks include, de asemenea, suport pentru instalarea ușoară a aplicațiilor din Google Play, astfel că procesul este cât se poate de simplu. Chiar mai bine, BlueStacks rulează aplicații și jocuri Android cu performanță surprinzător de bună.

Interfața utilizată este destul de simplă, iar instalarea și rularea este o piesă a copilului. Aceasta este doar o soluție pentru rularea aplicațiilor Android pe Windows. Spre deosebire de multe dintre celelalte opțiuni de aici, aceasta este o experiență destul de stabilă și lustruită.

Aplicații similare, inclusiv YouWave și Windroy, nu au instalarea rapidă și ușoară a aplicațiilor pe care BlueStacks le oferă.

 

Emulator oficial Android

Google oferă un emulator oficial Android, ca parte a SDK-ului Android. Puteți să-l utilizați pentru a rula sistemul de operare Android într-o fereastră de pe computerul dvs. existent. Acest lucru vă oferă acces complet la întregul sistem de operare Android. Este destinat dezvoltatorilor să-și testeze aplicațiile Android.

Din păcate, emulatorul oficial Android este destul de lent și nu este o opțiune bună pentru utilizarea de zi cu zi. Este util dacă doriți să testați aplicații sau să jucați cu cea mai recentă versiune de Android, dar nu doriți să utilizați aplicații sau să jucați jocuri în ea.

Pentru a începe cu Emulator Android, descărcați Google Android SDK, deschideți programul Manager SDK și selectați Instrumente> Gestionare AVD-uri. Faceți clic pe butonul Nou și creați un dispozitiv virtual Android (AVD) cu configurația dorită, apoi selectați-l și faceți clic pe butonul Start pentru a o lansa.

Android-x86

Android-x86 este un proiect comunitar care pornește Android pe platforma x86, astfel încât să poată rula nativ pe procesoarele Intel și AMD, permițându-vă să instalați Android pe un laptop sau o tabletă așa cum ați instala Windows sau Linux. Acest proiect a fost inițial demn de remarcat pentru a oferi o modalitate de a rula Android pe netbook-uri cu putere redusă, oferind acelor netbook-uri vechi o viață suplimentară.

Doar anumite dispozitive sunt acceptate oficial în acest moment. Pe site-ul oficial se află listele ASUS Eee, Viewsonic Viewpad 10, Del Inspiron Mini Duo, Samsung Q1U, Viliv S5 și Lenovo ThinkPad x61 Tablet ca platforme testate. Totuși, ar trebui să îl puteți instala și în VirtualBox. Acest lucru vă permite să instalați Android în interiorul unei mașini virtuale.

Rețineți că acest proiect nu este stabil. Ar trebui să aveți mare precauție atunci când îl instalați pe hardware fizic.

Există modalități mai bune pe care le-am pierdut aici, vă rugăm să comentați mai jos.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.