Cum se înregistrează ecranul în Windows 10 cu audio

Ecranul de înregistrare este distractiv, mai ales când jucați jocuri. Înregistrez destul de puțin ecranul meu. Dacă sunteți în căutarea unor aplicații minunate pentru a înregistra ecranul, Camtasia și Snagit sunt alegeri foarte bune.

Cu toate acestea, pentru cei care doresc să facă captura de imagini și video mai ieftine, Microsoft include un utilitar de înregistrare a ecranului în noua aplicație Xbox Windows 10. După cum vă puteți imagina, acest lucru este în general destinat înregistrării jocurilor Xbox streaming la un PC cu Windows 10, dar ceea ce este deosebit de interesant este că utilitarul de înregistrare funcționează, de asemenea, pentru aplicații obișnuite.

Există însă două lucruri pe care trebuie să le luați în considerare aici. Primul este că aplicația Xbox trebuie să ruleze pentru ca utilitarul de înregistrare să fie disponibil pentru utilizare. Al doilea este că aplicația înregistrează doar imagini video și imagini în fereastra curentă. Nu puteți schimba aplicațiile și nu puteți înregistra sau captura imagini. Deci, este oarecum limitată și oferă doar capabilități de bază.

2. Cu aplicația Xbox care rulează, treceți la aplicația pe care doriți să o înregistrați și apăsați tasta „Windows” cu litera „G” (Win + G) care deschide bara de jocuri.

3. Indicați aplicația  Xbox pe care doriți să o deschideți, oferindu-i o minciună albă pe care aplicația pe care doriți să o înregistrați este într-adevăr un joc.

4.După ce bara de jocuri este încărcată, alegeți acțiunea, fie Screenshot (pentru o singură captură de imagine), fie Start Recording (pentru capturarea videoclipului).

Buna treaba !

În timpul înregistrării, în partea de sus a ecranului va sta o bară mică de notificare a înregistrărilor. Puteți utiliza această opțiune pentru a redeschide bara de jocuri pentru a opri înregistrarea. Cu toate acestea, am avut această bară de notificare să dispară de câteva ori. Dacă se întâmplă acest lucru, apăsați Win + G din nou pentru a aduce jocul înapoi și opriți înregistrarea.

De altfel, și așa cum se arată într-o captură de ecran anterioară, atunci când bara de jocuri este încărcată, se expun câteva apăsări de taste suplimentare pentru înregistrare și capturarea pe ecran. Puteți să le utilizați pentru a efectua rapid acțiunile din bara de jocuri:

Win + Alt + PrtScn – captura de ecran
Win + Alt + R – Înregistrare pe ecran
Când înregistrați-o, puteți găsi fișierul de înregistrare completat din File Explorer, sub Acest PC \ Video \ Captures \. Imaginile capturilor de ecran sunt, de asemenea, salvate în același director „Video \ Captures”.

 

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.