Cum să utilizați un VPN gratuit în smartphone-ul Android

Configurarea VPN-urilor gratuite pe smartphone-urile Android și televizoarele inteligente
10 cele mai bune aplicații VPN GRATUIT 100% pentru smartphone-uri și televizoare Android
Nu există prânz gratuit și nu există comenzi rapide în viață, dar la fel ca în cazul în care unele companii mari de tehnologie oferă servicii VPN gratuite dacă știți unde le puteți găsi.

Pentru cei care nu înțeleg VPN-urile – sunt rețele virtuale private – adică vin între dvs. și site-ul web pe care îl vizitați.

Dacă țara sau ISP-ul dvs. a interzis un anumit site web, precum un site web torrent al site-ului NSFW, dar este disponibil în întreaga lume, puteți utiliza un VPN pentru a naviga torrentul sau site-ul NSFW.

VPN acționează ca o fereastră pentru a explora site-ul web în timp ce trimiteți detaliile VPN către furnizorul de servicii, prin aceasta ocolind interdicția site-ului.

Practic, majoritatea furnizorilor VPN vă vor oferi șansa de a încerca VPN-ul lor, dar la început viteza este lentă, iar limita de descărcare este întotdeauna limitată la o sumă fixă.

Cele mai multe dintre ele oferă servicii gratuite, astfel încât să le puteți încerca și să cumpărați serviciile lor premium, care ajung la aproximativ 25 USD (Rs.2500-Rs.3000) pe an.

Un alt mod este să descărcați câteva aplicații de servicii DNS gratuite, precum aplicația 1.1.1.1 din Cloudflare.

Aceasta este o aplicație gratuită DNS gratuită care vă oferă calități VPN gratuit, cu excepția cazului în care doriți să descărcați serviciul Warp +. Chiar și fără Warp +. Aplicația Cloudflare 1.1.1.1 este destul de obraznică și vă permite să navigați pe toate site-urile interzise în mod clar.

Puteți descărca aplicația 1.1.1.1 Cloudflare App aici.

Cu toate acestea, există un dezavantaj în Aplicația Cloudflare. Acestea pot bloca anumite site-uri pe care guvernul american le-a considerat nedorite.

Puteți, de asemenea, să descărcați browserul Opera, care este dotat cu un VPN încorporat, care vă permite să navigați gratuit pe site-urile interzise și conținutul pentru adulți.

Puteți descărca browserul Opera cu VPN gratuit aici.

Singurul dezavantaj este că poți folosi doar browserul Opera pentru navigarea pe conținutul blocat și pe site-urile pentru adulți.

Acum vom vedea unii dintre furnizorii de servicii VPN pur care oferă un timp de descărcare gratuită înainte de a achiziționa serviciile premium.

10 cele mai bune VPN-uri care oferă servicii gratuite pentru Android

ProtonVPN:

date nelimitate, viteză și lățime de bandă. Aplicație Android ușor de utilizat, ușoară.

Opera VPN:

Servicii nelimitate de VPN cu condiția să utilizați browserul lor

Windscribe:

Windscribe vă permite să descărcați 10 GB de date gratuite pe lună. De asemenea, oferă servicii de blocare a malware.

Speedify:

Puteți utiliza Speedify pentru a naviga în mod privat pentru descărcare de 5 GB de date gratuite pe lună.

hide.me:

hide.me vă permite navigarea prin VPN de aproximativ 2 GB descărcare de date gratuite pe lună.

TunnelBear:

Puteți naviga pe site-uri web cu conținut interzis și pentru adulți pentru descărcare de 500 MB de date gratuite pe lună.

Betternet:

Site-urile interzise și pentru adulți pentru 500 MB de date gratuite pe zi.

Hotspot Shield:

Puteți încerca timp de șapte zile sau 500 MB de date gratuite pe zi.

NordVPN:

Puteți încerca 30 de zile

PrivateVPN :

PrivateVPN vă oferă navigare nelimitată timp de șapte zile

Amintiți-vă că există tone de aplicații Android pe Google Play Store care promit să ofere servicii VPN gratuite, dar majoritatea sunt trucuri. Cei mai mulți dintre ei vă păcălesc să le descărcați și să difuzați anunțuri gratuite sau să preluați browserele dvs.

Unii dintre aceștia chiar necesită să efectuați sondaje sau să vizionați videoclipuri, așa că este de preferat dacă vă respectați cele 10 aplicații VPN gratuite pentru smartphone Android și televizoare inteligente sau dacă utilizați Cloudflare 1.1.1.1 DNS gratuit .

 

 

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.