Cum să transformați Smartphone-ul într-o hologramă 3D

Multe lucruri se schimbă acum . Vedem zilnic noua tehnologie in viata noastra !!! Ca niște drone, holograme etc. Dar noile lucruri care vin nu sunt deloc ieftine. Sunt foarte scumpe.

Deci, există vreo cale prin care să putem obține noi tehnologii la ușile noastre pentru super-ieftine sau chiar gratuit? Da, este posibil în unele cazuri. DIY, adică să creați copia dvs. de lucru originale la domiciliu folosind lucruri pe care le puteți găsi acasă sau pentru foarte ieftine.

Astăzi vom crea holograma noastră 3D pentru smartphone-urile noastre. Folosind această hologramă, vom putea viziona un videoclip (anumite videoclipuri, nu toate) în 3D fără ochelari sau fără a cumpăra nimic.

Iată lucrurile de care veți avea nevoie pentru a începe cu acest proiect ușor (toate aceste lucruri pot fi găsite cu ușurință în casa dvs.): –

Creion și scară
Hârtie milimetrică
Capac CD (sau plastic transparent din plastic)
Cutter sau cuțit
Bandă sau super-adeziv
Foarfeca
Smartphone

Dacă ați aranjat toate aceste lucruri, să trecem la procesul de creare a hologramei 3D pentru telefonul smartphone.

Pasul 1) Să începem cu graficul. Luați stiloul sau creionul și trageți o linie dreaptă pe graficul dvs. cu orice lungime verticală pe grafic. Acum trageți o linie orizontală de 1 cm.

 

Pasul 2) Acum săriți 3,5 cm și trageți din nou o linie orizontală de 6 cm. Acum, îmbinați ambele capete unul cu celălalt, după cum se arată mai jos.

Pasul 3) Acum tăiați acest grafic cu foarfece sau tăietori.

 

Pasul 4) Acum aveți o referință perfectă pe care o puteți folosi pentru a tăia capacul CD-ului. La început, poate fi foarte dificil să tăiați capacul CD-ului în formă perfectă și s-ar putea să distrugeți capacul CD-ului o dată sau de două ori și această parte necesită o practică. Aveți nevoie de 4 copii ale referinței în coperți din plastic sau CD.

 

Pasul 5) Dacă ați încercat să tăiați capacul CD-ului cu un tăietor și nu ați reușit acest lucru de mai multe ori, în loc de un copertă pentru CD încercați să folosiți un pic de plastic dur pe care îl puteți găsi ușor în casa dvs., spre deosebire de coperțile CD-urilor. Asigurați-vă că este transparent.

Acum puteți avea patru bucăți similare de plastic sau CD-uri. Dacă da, atunci hai să mergem înainte.

Pasul 6) Folosiți acum bandă urmată de un lipici superior (dacă aveți) pentru a uni toate cele patru părți împreună. Asigurați-vă că face un plan pătrat la partea inferioară când este îmbinată.

 

Pasul 7) Acum sunteți bine să mergeți. Tot ce aveți nevoie acum este clipuri video speciale pe care le puteți transforma în 3D. Aici este un canal de pe YouTube de unde puteți obține câteva videoclipuri (https://www.youtube.com/user/HOLHOcollcetion/videos).

Pasul 8) Plasați acum această cutie de plastic în partea superioară a telefonului dvs. mobil și redați videoclipul și bucurați-vă de holograma 3D. : D

Dacă aveți încă unele întrebări, nu ezitați să le întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos sau să urmăriți acest videoclip pentru a vedea întregul proces care se întâmplă în fața ochilor dvs.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.