Cineva a dat in judecata Microsoft pentru update-ul de Windows

Potrivit unei plângeri formulate săptămâna trecută, pe 14 februarie, Frank K. Dickman Jr. din Albuquerque, New Mexico, acuză Microsoft din cauza unui upgrade brut la Windows 10.

„Eu dețin o mașină laptop ASUS 54L care are o licență OEM pentru Windows Versiunea 7”, spune Dickman. „Mașina a fost actualizată la versiunea Windows 10 și a devenit imediat nefuncțională. Actualizarea a eliminat versiunea cache sau de rezervă a Windows 7. ”

Reclamantul dorește o copie nouă a Windows 7

Dickman afirmă că vânzătorul original al OEM al laptop-ului este „iresponsabil”, prin urmare, nu poate obține o copie validă a Windows 7 pentru a-și downgrada laptopul.

Încercările de a ajunge la un nou cont Windows 7 de la Microsoft au eșuat, conform reclamației reclamantului.

„Microsoft Corporation protestează să înlocuiască sistemul de operare licențiat pentru acest laptop și necesită înlocuirea furnizorului de mașină”, ​​scrie procesul.

Dickman dorește ca Microsoft să furnizeze o „versiune OEM a sistemului de operare Windows 7” pentru descărcare prin site-ul său standard, astfel încât să îl poată descărca și instala pe laptop-ul său bricked.

Reclamantul furios dorește ca autoritatea să forțeze Microsoft să se conformeze cererii sale în 30 de zile sau să plătească despăgubiri de până la 600 de milioane de dolari, deși judecătorul poate evalua daunele ca 6 miliarde dolari din cauza unei erori de redactare, deoarece taxa citește „$ 6,000,000,000.00”.

Efortul legal al lui Dickman poate cădea pe față, dar nu e singurul care a dat în judecată compania. În martie 2017, diferiți utilizatori au intentat un proces care solicită statutul de acțiune împotriva Microsoft, solicitând, de asemenea, despăgubiri bănești după ce au admis clase forțate Windows7-to-Windows10, care au lăsat pe mulți să nu-și poată folosi calculatoarele.

Controlul forțat de actualizare Microsoft Windows 10, controversat, a adus și compania în dificultate cu autoritățile germane, dar compania a retras sancțiunile după ce a ajuns la un acord pentru a opri upgrade-urile forțate.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.