Chiar trebuie să închideți computerul pe timp de noapte

Această poveste merge tot drumul înapoi la zilele inițiale ale computerului. Pe atunci, componentele calculatorului, în special hard disk-ul, au fost mult mai rapide decât au făcut astăzi. Deci, planurile au fost ca pentru a face ca computerele să dureze mai mult, trebuie să închideți întotdeauna noaptea. Mulți oameni încă se agață de aceste concepte.

Desigur, noul calculator are o parte mai robustă, ceea ce sugerează că îi puteți lăsa să ruleze fără probleme. Fie că vă închideți mașina pe timp de noapte, tocmai coborâți la preferințele personale. Dacă doriți ca aparatul dvs. să facă lucruri cum ar fi copii de rezervă, actualizări sau o altă activitate intensă, le puteți programa noaptea în timp ce nu utilizați sistemele.

Dacă sunteți preocupat de economisirea energiei, opriți-l. Sau puteți utiliza unul dintre computerele dvs. au multe moduri de economisire a energiei, care sunt mai potrivite pentru a merge din nou dimineața.

Dacă sunteți computer încetiniți până la un crawl, de multe ori o repornire readuce la standard. Apropo, dacă conexiunile dvs. la Internet sunt mai lent decât de obicei, încercați să dezactivați atât modemurile, cât și router-ul pentru 60 de secunde. Acest lucru funcționează în mod normal pentru a accelera lucrurile.

  • Mai puține aspecte temporare ale sistemului – Cei care își păstrează mașina în mod regulat sunt familiarizați cu mica problemă care apare atunci când o mașină este utilizată pentru o perioadă lungă de timp. Se întâmplă mici probleme ciudate și ele sunt adesea rezolvate de o repornire. Dacă de fapt reporniți în fiecare zi, veți da computerului dvs. un nou început. Acest lucru ajută la evitarea problemei minore a sistemului.
  • Timpul liniștit – Când calculatoarele sunt difuzate, este capabil să facă zgomote. Caracterele fanilor pot fi deranjante dacă dormiți în aceleași camere, dar, de asemenea, aveți riscul ca computerul să facă o alertă sau un alt sunet în mod neașteptat. Acest lucru este rectificat pur și simplu prin mutarea sunetului în fiecare noapte, dar riscați să ignorați. Desigur, puteți automatiza acest proces pe Windows și OS X destul de ușor.
  • O mașină cu durată mai lungă – Deși nu știți niciodată când aparatele dvs. vor eșua, mai puțin stresul pus pe elementul său va contribui la o viață mai lungă. Încă trebuie să-l păstrați curat, fără praf și bine întreținute, dar mai puține proiecte vă pot ajuta hardware-ul să dureze mai mult.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.